Bobbi Brown

„Minden nő képes megtanulni hogyan legyen önmaga sminkszakértője!”

Bobbi Brown

2015. március 16., hétfő

Üdvözöllek!

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra.
Gaál Tekla vagyok, 31 éves, Budapesten élek férjemmel és két igazán belevaló, izgága kisfiammal (Nimród 3, Dominik 1 éves) ja és persze Szotyi kutyával, akit egy angol bulldog személyében tisztelhetünk. 
10 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel és több, mint 4 éve foglalkozom sminkeléssel is. A munka terén két nagy vágyam volt az életben. Az egyik, hogy rendezvényeket szervezhessek, a másik hogy profi sminkes lehessek. Mindkét vágyam teljesült. Igazán szerencsésnek mondhatom magam.
A gyerekek születésével a sminkelés előtérbe került és nagyobb hangsúlyt kapott az életemben. Szívügyemmé vált minden egyes fotózás, esküvő és forgatás ahol dolgoztam. 

 Munkám során sok olyan fiatal lánnyal, menyasszonnyal és érettebb korú hölggyel találkoztam akik tele voltak kérdéssel, csak nem merték, vagy nem volt kinek feltenni.
Ezt az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy minél többen a székemre ülhessetek.
Szóval! Csajok! Itt vagyok! Kérdezzetek bátran! 

Az oldalon közzéteszem munkáimat, írok az aktuális smink trendekről, bőrápolásról és minden olyan témát próbálok érinteni ami a sminkeléshez kapcsolatos, legyen szó alkalmi vagy hétköznapi viseletről. 

Szólj hozzá Te is az oldalhoz, vagy bármelyik témához!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése